Skäggkam Snabbvy

Skäggkam

Stilig skäggkam i oljad valnöt och blästrat rostfritt stål. Tätsittande tänder vilket gör att den även lämpar sig för kamning av mustasch. Greppvänlig och...
289 kr
Rotfruktsborste Snabbvy

Rotfruktsborste

Rotfruktsborste i oljad björk och unionblandning. Unionblanding är starkt och vattentåligt. Detta är en superb borste för skrubbning av potatis och rotsaker. Storlek: B4,5xH3,4cm...
119 kr
Rensare 15 mm Snabbvy

Rensare 15 mm

Rensare i svinborst, kommer åt de smalaste utrymmena. Maskintillverkad. Storlek: L36xDx1,5cm Material: Svinborst Färg: Natur   Lev.art. 1167-00
79 kr
Potatissticka Snabbvy

Potatissticka

Oljad Ek. Potatissticka i oljad björk för matlagning och bakning.  Storlek: L20,5xD2,2cm Material: Ek & Metal Färg: Natur   Lev.art. 2135-00
99 kr
Mattpiska Snabbvy

Mattpiska

Mattpiska i rotting. Rejäl och av hög kvalité, perfekt för att rengöra mattor med lugg. Storlek: L70xB27xH3cm Material: Rotting Färg: Natur   Lev.art. 2295-00
599 kr
Tvål, Trädgårdskrubb Snabbvy

Tvål, Trädgårdskrubb

Handtvål med skrubb. Tvålen är en pigg och frisk doft av rosmarin och undertoner av oliv. Dofter kommer från äkta eteriska oljor.  Storlek: H3xD6,5...
69 kr
Grovdiskborste Snabbvy

Grovdiskborste

Oljad Ek. Grovdiskborste i trä från björk och unionblandning rengör perfekt vid lite tuffare rengöring av grytor och kastruller. Är även en utmärkt krukborste....
199 kr
Disktvaga Dubbellindad Snabbvy

Disktvaga Dubbellindad

Klassisk disktvaga i risrot med två lindningar som gör den extra stadig. Lägg disktvagan i kokande vatten några minuter före första användningen så får...
99 kr
Diskborste Med Knopp Snabbvy

Diskborste Med Knopp

Diskborste i tagel och oljad björk. Rund borste med bra grepp som passar bra för disk av skålar, byttor och kastruller. Storlek: H7,5xD10,5cm Material:...
219 kr
Degskrapa Snabbvy

Degskrapa

Rejäl degskrapa i rostfritt stål med handtag i oljad björk. Oumbärlig vid bakning. Gör det enkelt att fösa ihop deg och mjöl, forma och...
190 kr
We use cookies to improve your experience on our website. Read about how we use cookies in our Privacy Policy. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Accept Cookies

You have successfully subscribed!

This email has been registered